Suncokret Jaguar 41g

Suncokret Jaguar 41g

Šifra: 010062
Bar kod: 8606012331167
Pakovanje: 24 komada

Suncokret sadrži sve esencijalne aminokiseline u znatnoj količini, kao sto su linoleinska masna kiselina – omega 6, za koje je poznato da snižavaju nivo holesterola u krvi, i oleinska kiselina. Suncokretove semenke sadrže veću količinu vitamina E (50 mg/100gr),veoma su dobar izvor i raznih minerala, Ca, P, Mg, Na, K i Fe, kao i vitamina B kompleksa i vitamina A.

Šifra proizvoda: 010062-1 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Suncokretovo seme je izuzetno korisno za naše zdravlje. Suncokret snižava holesterol, pomaže u prevenciji kardiovaskularnih oboljenja, podstiče varenje, dobar je za prevenciju karcinoma, zdravlje kostiju, nervni sistem i opšte mentalno zdravlje, ima antiupalno dejstvo, dobar je izvor antioksidanasa, održava i štiti kožu, uništava akne i rešava druge probleme sa kožom, sprečava znake preranog starenja i odličan je hidrant kože.
Semenke suncokreta imaju pozitivan efekat i na vaše raspoloženje tako što smanjuju šanse da se dobije depresija. Sadrže troprofan, esencijalnu aminokiselinu koja pomaže u proizvodnji serotonina, važnog neurotransmitera. Kada naš organizam luči serotonin, dosta ublažava napetost, smiruje mozak i pomaže kod opuštanja. Holin, komponenta koju takođe sadrži suncokretovo seme, pomaže u poboljšavanju kognitivnih funkcija i pamćenja. Magnezijum pomaže u proređivanju napada migrene, smanjuje krvni pritisak i dobra je prevencija protiv srčanog udara, svih vrsta bolova i zamora. Seme suncokreta takođe sadrži velike količine kalijuma, koji pomaže u balansiranju efekta natrijuma u krvi i snižava krvni pritisak i na taj način smanjuje rizik od nastanka hipertenzije.

Dodatne informacije

Težina 100 g

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Go to Top