Kikiriki prženi 400g

Kikiriki prženi 400g

Šifra: 010068
Bar kod: 8606012331433
Pakovanje: 12 komada

Kikiriki je vrlo kalorična namirnica, ali je jako kvalitetna i zdrava. Stoga jedite kikiriki često, ali u umerenim količinama (šaka oljuštenog kikirikija ili 30-50 grama).
Kikiriki je bogat kalijumom, magnezijumom, fosforom, kalcijumom, bakrom i natrijumom. Sve su to minerali, i esencijalni su za organizam, jer su sastavni deo elektrolita. Elektroliti imaju ulogu u regulaciji tečnosti organizma i krvi, te igraju veliku ulogu u funkciji mišića i nervnog sistema.
Kikiriki je super namirnica za dopunjavanje zaliha izgubljenih minerala. Sadrži gvožđe i cink, koji su kod većine voća deficitarni.
Od vitamina, kikiriki je bogat niacinom (vitamin B3), folatima, te vitaminom E. Zbog vrednosti folata preporučuje se i trudnicama.

Šifra proizvoda: 010068 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Ako ste jedan od onih koji vole da jedu uz televiziju ili druženje, onda je kikiriki u ljusci savršena zdrava varijanta grickalice za vas.
Kako zahteva da se ljušti i jede polako, nikako ga ne možete pojesti u velikim količinama. Vaše telo će posle pola sata grickanja i ljuštenja kikirikija ubrzo osetiti sitost i nećete doći u situaciju da se prejedete.
Na taj način ste uživali uz hranu i razgovor ili dobar film. Ne samo to, nego ste odabrali vrlo zdravu grickalicu, što znači da nema sutrašnjeg kajanja od neumereno pojedenih količina čipsa ili drugih slatkiša.

Dodatne informacije

Težina 400 g

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Go to Top